Jellastone Pet Park

 
Home

Honden

Katten

Voorwaarden

Kosten

Route

Contact

Foto's

Links

Dieren brengen of halen kan uitsluitend:
Maandag t/m zaterdag van 7.30- 10.00 uur
en van 16.00-18.00 uur.
En alleen op afspraak
Zie voorwaarden

Op zon- en feestdagen geen brengen en halen.

Belangrijk
• uw hond brengen met halsband om en aangelijnd
• uw dier is behandeld tegen teken en vlooien
• voer meenemen
• vooruitbetalen
• vacinatie boekje(s)
• geschreven instructies voor voer, verzorging, telefoonnummers, emailadres
• breng medicijnen

Honden

Het pension heeft verschillende afdelingen om honden in onder te brengen.
Elke afdeling heeft naast afgesloten kennels ook een uitlaatruimte.

Afdelingen varieren voor iets grotere honden (40-45 kg) , standaard bonaireaanse honden (rond de 20-30 kg), kleine honden (5-10 kg) en mini hondjes (minder dan 5 kg).

Afhankelijk van grootte, karakter en eventuele behoeften van de hond bekijken wij in welke afdeling wij de hond gaan plaatsen.


Ook hebben we een speciale ruimte met hoger gaas en afgesloten kennels waar honden niet uit kunnen klimmen.

Wanneer u voor het eerst van ons pension gebruik wilt maken willen wij u graag van tevoren voor een kennismakings bezoek ontmoeten met uw hond(en) zodat wij zelf kunnen zien voor welke afdeling uw hond geschikt is.
Ook voor u zelf is het natuurlijk prettig om te weten bij wie u uw hond achterlaat en hoe het pension eruit ziet.

Voorwaarden bij het in pension brengen van hond(en)


  • Uw hond is gevaccineerd en up to date met de vaccinaties. U dient telkens als bewijs hiervoor, het vaccinatieboekje bij aanvang van verblijf mee te brengen.
  • Uw hond is enkele dagen voor verblijf behandeld met een degelijk anti-teken/vlooien middel. Bij de dierenarts zijn zeer degelijke middelen te koop die een lange werkingsduur hebben. Ook al heeft uw dier nooit teken of vlooien, u zult toch u dier 2 a 3 dagen voor verblijf moeten behandelen en het is ieder's verantwoordelijkheid om zijn dier vrij van ongedierte te houden tijdens pensionverblijf.
  • Bij aanvang van pensionverblijf dient door de "eigenaar" van de hond een aansprakelijkheids formulier te worden ondertekent. De tekst op dit formulier kunt u HIER vinden. Brengt u het een dier van iemand anders in pension dan zult u een verklaring van de eigenaar mee moeten brengen dat deze akkoord gaat met de voorwaarden. Laat liefst de eigenaar zelf contact met ons opnemen per telefoon of via het contact formulier. Het aansprakelijheidsformulier hoeft slechts eenmalig te worden ondertekent en is dan bij volgende pension verblijven nog geldig.Naar de voorwaarden